Nederlands English Deutsch
Deege Metaal Finishing B.V.
Centurionbaan 90, 3769 AV
Soesterberg

Tel.: (0031) 346-351562

Wij bellen u

Bedrijfsprofiel


Over ons
Missie en visie
Geschiedenis
 

Over ons
DMFoppervlaktebehandeling (Deege Metaal Finishing b.v.) vindt zijn oorsprong in het in 1921 opgerichte L.Deege & zn, dat was gevestigd in den Haag. Dit bedrijf is ook na de loskoppeling in 2002 van de Deege Coating Groep,  een spuit- en moffelbedrijf, dat onveranderd gespecialiseerd is in het aanbrengen van natlakken en poedercoatings op metalen, kunststoffen en houtachtige materialen.

De afgelopen decennia hebben grote veranderingen met zich mee gebracht. Het chemisch voorbehandelen van metaal werd gevolgd door de opkomst van de poedercoatings en watergedragen laksystemen, waarmee de emissie van oplosmiddelen tot het minimum is beperkt.

DMFoppervlaktebehandeling doet meer dan alleen het aanbrengen van coatings. Zo wordt voor opdrachtgevers de voorraad beheerd, worden onderdelen voorzien van een bedrukking, wordt er volgens de wens van de klant verpakt, worden onderdelen gemonteerd en wordt het transport eventueel verzorgd.

DMFoppervlaktebehandeling coat al uw producten volgens uw specifieke wensen en is door Loydd’s gecertificeerd volgens ISO 9001-2008. Deze kwaliteitsborging geeft een betrouwbare bedrijfsorganisatie, die zorgdraagt voor de levering van een goed produkt op het afgesproken tijdstip.

Als het om poedercoaten, natlakken, zeefdrukken of aanverwante diensten gaat, is DMFoppervlaktebehandeling  uw perfecte "partner in business".

De marktsegmenten waarop DMFoppervlaktebehandeling actief is, zijn:

Infrastructuur:
straatmeubilair

Transport:
automobielindustrie, vrachtwagenbouw, autobusindustrie en vliegtuigindustrie

Industrie:
defensie industrie, medische apparatenbouw, telecommunicatie industrie,  badkameraccessoires, douchecabines, lichtrails, satellietschotels, volumestroommeters, drukschakelaars, tuinmeubelen en vele andere producten.
  

Missie en visie
 

Missie

Onze missie is een hoogwaardige en flexibele partner te zijn voor het aanbrengen van coatings, waardoor wij aangeboden producten van aluminium, staal en kunststof beschermen en verfraaien en deze daardoor een meerwaarde geven.

De specialiteit van DMF is de oppervlaktebehandeling van metalen en kunststoffen. DMF streeft er naar om op het gebied van voorbehandelen en coaten van producten een compleet pakket van diensten, van hoge kwaliteit en een hoge leverbetrouwbaarheid te bieden aan haar opdrachtgevers.

Versteviging en verbetering van de positie van het bedrijf vinden plaats door:

  • Constante aandacht voor de kwaliteit van het product;
  • De levertijden beheersen;
  • Intensivering van de samenwerking met opdrachtgevers en primaire leveranciers, waardoor win-win situaties ontstaan;
  • Aanbieden van toegevoegde diensten zoals opslag, montage en zeefdruk,
  • Het optimaliseren en moderniseren van het productieproces, waarmee volgens de laatste stand der techniek geproduceerd kan worden.

Visie

Onze visie is het tijdig onderkennen van en inspelen op veranderingen en innovatie op ons vakgebied, het informeren en adviseren van onze opdrachtgevers hieromtrent, alsmede het efficiënt inrichten van onze productie processen.

 

Geschiedenis

In het begin van de vorige eeuw werd de basis voor dit bedrijf gelegd door groot- en overgrootvader Lambertus Deege, die als rijtuigschilder werkzaam was bij de koninklijke stallen. Koetsen lakken, bladgoud aanbrengen, biezen trekken. Ambachtelijke vormen van oppervlaktebehandeling die op de volgende generaties zijn overgebracht.

In 1921 had hij zijn eigen bedrijf voor het lakken van metaalwaren aan de Waldorpstraat in Den Haag geopend. Later kwamen zijn broer Dirk en zijn zoons Henk, Bep en Ed eveneens in het bedrijf werken. Het was dus met recht een familiebedrijf. Ook zonen van Henk en Ed werk(t)en voor het bedrijf. Later heeft de (aangetrouwde) nicht van Bertus Deege's vrouw, Babs Buytelaar, Joke Buytelaar, jarenlang op de administratie in Den Haag gewerkt.

Tegen het eind van de vorige eeuw was het kleine bedrijf wat Lambertus in Den Haag was begonnen uitgegroeid tot één van de grootste loon-coating bedrijven van Nederland, de Deege Coating Groep, met 7 vestigingen in Nederland en één in België. De vestiging in Den Haag, in het pand waar Bertus Deege in 1921 is begonnen, is in 1994 gesloten in verband de herinrichting van het industriegebied Laakhaven.