Nederlands English Deutsch
Deege Metaal Finishing B.V.
Centurionbaan 90, 3769 AV
Soesterberg

Tel.: (0031) 346-351562

Wij bellen u

De specialist in oppervlaktebehandeling


DMF deelnemer Power Navigator 

DMF oppervlaktebehandeling (Deege Metaal Finishing) vindt zijn oorsprong in het in 1921 opgerichte L. Deege & zn. DMF oppervlaktebehandeling is een spuit- en moffelbedrijf, dat gespecialiseerd is in het voorbehandelen en aanbrengen van poedercoatings en oplosmiddelende- watergedragen laksystemen op diverse materialen.

DMF streeft er naar om op het gebied van voorbehandelen en coaten van producten een compleet pakket van diensten, van hoge kwaliteit en een hoge leverbetrouwbaarheid te bieden aan haar opdrachtgevers.

Versteviging en verbetering van de positie van het bedrijf vinden plaats door:

 • Verantwoorde bedrijfsvoering;
 • Constante aandacht voor de kwaliteit van het product;
 • Streven naar naamsbekendheid;
 • Verbetering van de logistiek;
 • Het optimaliseren en moderniseren van het productieproces, waarmee volgens de laatste stand der techniek geproduceerd kan worden;
 • De levertijden beheersen;
 • Intensivering van de samenwerking met opdrachtgevers en primaire leveranciers, waardoor win-win situaties ontstaan;
 • Aanbieden van toegevoegde diensten zoals opslag, montage en zeefdruk.

De marktsegmenten waarop DMF oppervlaktebehandeling actief is, zijn:

 • infrastructuur (straatmeubilair);
 • transport (automobiel-, vrachtwagen-, autobus- en vliegtuigindustrie);
 • industrie (defensie, medische apparaten, telecommunicatie, douchecabines, badkameraccessoires, lichtrails, volumestroommeters, satellietschotels, drukschakelaars, tuinmeubelen en vele andere producten.).

Op deze website vind u onder andere informatie betreffende voorbehandelingen (algemeen, aluminium, staal, verzinkt staal), coatingtypes (epoxypoeder, epoxy-polyesterpoeder, polyesterpoeder, super durable poeders, natlakken), industrieel coatingwerk (lakken van kunststoffen, staal [ook gietstukken], thermisch verzinkt staal, elektrolytisch verzinkt staal,aluminium [ook gietstukken] en RVS), kwaliteitseisen en voorwaarden.

 

Is deze informatie niet voldoende voor u, dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar (0031) 346-351562 . Ook kunt u ons een e-mail met uw vraag en uw telefoonnummer sturen naar info@dmf-coating.nl, dan nemen wij contact met u op.

Voor offertes, adviezen of andere informatie kunt u gebruik maken van ons contactformulier door hier te klikken.

En vergeet onze terugbel service niet! klik hier en wij bellen u terug.


05-08-2016, Bedrijfsverhuizing
Vanaf 1 augustus 2016 is Deege Metaal Finishing b.v. bereikbaar op de nieuwe bedrijfslocatie aan de Centurionbaan 90 3769 AV Soesterberg. Begin februari is de bowu gestart en vanaf heden is het bedrijf opera ...
Meer nieuws