Menu

Industrieel coatingwerk

Industrieel coatingwerk
Lees verder

Natlakken

Natlakken
Lees meer

Voorbehandeling

Voorbehandeling
Lees verder

Kleur bekennen

Vrijdag 23 november 2018

Kleuren kunnen in het dagelijks leven vele betekenissen hebben, ze worden gebruikt voor signalering, zoals rood voor gevaar of groen voor veiligheid. Maar kleuren kunnen ook worden ingezet als produkt- of merkherkenning. Kleur en glans geven uitstraling aan een produkt, waarbij metallic-kleuren een technische en/of chique uitstraling kunnen geven.

Deege Metaal Finishing b.v. - DMF geeft uw produkten kleur, waarbij gekozen kan worden uit een uitgebreid standaard Ral-kleurenpalet, maar kleuren kunnen ook op recept gemaakt worden. Een groot assortiment aan in het oog vallende kleuren komen op de werkvloer voorbij. Vele kunstenaars, architecten en industrieel ontwerpers hebben hun weg naar DMF gevonden om hun creaties in de meest uiteenlopende vormen de “Finishing Touch” te geven.

Voor buitentoepassing wordt de coating opgebouwd in 2 of meer lagen, zodat het bestand is tegen alle invloeden binnen ons wisselvallige Nederlandse klimaat, natuurlijk speelt hierbij de locatie een belangrijke rol bij de keuze van het coatingsysteem.

Ook voor industriële produkten van metaal of kunststof levert DMF maatwerk. Door middel van zeefdruk en tampondruk kunnen uw merk, logo en teksten op de gecoate produkten aangebracht worden.

Naast diversiteit in kleuren en systemen bevatten de gebruikte poedercoatings en lakken ieder hun unieke gespecificeerde eigenschappen, die van belang kunnen zijn voor de wens van de eindgebruiker.

Deege Metaal Finishing b.v. levert graag haar bijdrage aan de verduurzaming van uw produkt, want met een goed aangebracht coatingsysteem wordt de levensduur verlengd.

Wilt u meer informatie?

Neem contact op!

Offerte aanvragen

Nieuwsoverzicht

Contact


Deege Metaal Finishing B.V.
Centurionbaan 90
3769 AV Soesterberg

+31 (0)346 - 351 562
info@dmf-coating.nl

Contactformulier

Wij bellen u


Kwaliteitsnormen