Menu

Industrieel coatingwerk

Industrieel coatingwerk
Lees verder

Natlakken

Natlakken
Lees meer

Voorbehandeling

Voorbehandeling
Lees verder

Over Deege Metaalfinishing

Over Ons

Deege Metaalfinishing is een onderneming die gespecialiseerd is het aanbrengen van poedercoatings, het behandelen via natlaksystemen, het verzorgen van zeefdrukken en verschillende aanverwante diensten. Wij verzorgen een totaalpakket aan diensten. Deege Metaalfinishing heeft de capaciteit en kennis voor voorraadbeheersing, bedrukking, verpakking, montage, transport en assembleren.

Organisatie

De bedrijfs- en organisatieprocessen van Deege Metaalfinishing zijn in het handboek beschreven.  Het productieproces is vastgelegd in bedrijfsprocedures en werkinstructies. Naast de interne- en externe beoordeling van het kwaliteitsmanagementsysteem, staat het gehele productieproces voortdurend onder controle. In 2016 hebben wij onze intrek genomen in een grote bedrijfshal in het industriegebied Richelleweg Soesterberg. Dankzij deze moderne behuizing zijn wij in staat om onze kwaliteitsstandaard te garanderen.

Centraal gelegen

Deege Metaalfinishing is gevestigd op het Bedrijventerrein Richelleweg in Soesterberg, centraal in Nederland, gelokaliseerd aan de A28 tussen Utrecht en Amersfoort. Door onze centrale ligging  kunnen wij u zekerheid, logistiek voordeel, stabiliteit en leverbetrouwbaarheid bieden. Het product van onze klant is onze zorg. Kwaliteit is voor ons een vanzelfsprekende service. Heeft u dezelfde filosofie? Neem dan contact met ons op. Wij willen graag met u samenwerken! 

Sectoren

Onze onderneming bewerkt producten die onder meer worden toegepast in de volgende sectoren:  

  • Medische industrie: assemblagedelen voor röntgenapparaten
  • Defensie: assemblagedelen voor pantservoertuigen en communicatieapparatuur
  • Railway
  • Transportsector; automobielindustrie, vrachtwagenbouw, autobusindustrie, vliegtuigindustrie
  • Maritieme sector: onderdelen voor de pleziervaart
  • Infrastructuur: straatmeubilair en straatverlichting
  • Industrie: apparatenbouw, telecommunicatie, satellietschotels, volumestroommeters, drukschakelaars, audioapparatuur en vele andere producten. defensie-industrie, medische apparatenbouw, telecommunicatie-industrie, badkameraccessoires, douchecabines, lichtrails, satellietschotels, volumestroommeters, drukschakelaars, fietsframes, tuinmeubelen en vele andere producten.
  • Speciale projecten voor de retail

Geschiedenis

De historie van ons familiebedrijf voert terug tot 1921 toen L. Deege & zn werd opgericht. Oprichter Lambertus Deege is de grootvader en overgrootvader van respectievelijk Ed en Sander Rijnja. Zij zijn de opvolgers van vader en grootvader Jan Rijnja, die op zijn beurt de opvolger was van zijn schoonvader Lambertus Deege. Met Sander Rijnja, directeur van Deege Metaalfinishing, is de vierde generatie in het bedrijf werkzaam. Een betrouwbaar teken van de continuïteit van onze onderneming.  

Contact


Deege Metaal Finishing B.V.
Centurionbaan 90
3769 AV Soesterberg

+31 (0)346 - 351 562
info@dmf-coating.nl

Contactformulier

Wij bellen u


Kwaliteitsnormen