Menu

Industrieel coatingwerk

Industrieel coatingwerk
Lees verder

Natlakken

Natlakken
Lees meer

Voorbehandeling

Voorbehandeling
Lees verder

Donatie aan het Wilhemina Kinder Ziekenhuis in Utrecht.

Vrijdag 15 februari 2019

DMF b.v.  was jarenlang participant van VISEM-PowderNavigator. Een stichting waar, na het opheffen van de VISEM ( branchorganisatie Coatingbedrijven.), het lopende Europese onderzoeksproject is ondergebracht. Na het afronden van het project, waaronder een poederkeuze tool is ontwikkeld waarmee op basis van 13 testen de beste poedercoating voor een produkt kan worden geselecteerd. In 2016 is de tool PowderNavigator operationeel geworden. Door diverse omstandigheden is het niet gelukt om de tool commercieel in de markt te zetten.

Na de afronding van het gehele project was er nog een bedrag van € 20.000,00 in kas. In overleg met het gezin van, het te vroeg overleden en zeer gewaardeerde bestuurslid van de Stichting VPN, Jeroen Schothuis, besloten dit bedrag te schenken aan het WKZ in Utrecht. 

In april 2018 hebben de 20 Visem participanten tijdens een bijeenkomst in “de Lutte” samen met de fam. Schothuis het bedrag overgedragen aan het WKZ, door  een online betaling van € 20.000 aan het WKZ te doen. De betaling werd uitgevoerd door de dochter. In de loop van 2018 is de Stichting Visem Powder Navigator opgeheven. Het WKZ heeft de donatie besteed aan wandschilderingen op de gangen van 3 verdiepingen voor de verpleging van zieke kinderen. De patiëntjes kunnen op deze digitaal ontworpen wandschilderingen van alles ontdekken bij de thema’s aarde, planten en lucht.   

Nieuwsoverzicht

Contact


Deege Metaal Finishing B.V.
Centurionbaan 90
3769 AV Soesterberg

+31 (0)346 - 351 562
info@dmf-coating.nl

Contactformulier

Wij bellen u


Kwaliteitsnormen